Kamers

Hotel Cortijo Soto Real is een mix van traditioneel Andalusisch en Moors design met een levenswijze van de 21ste eeuw.

Het vijfsterren boetiek hotel biedt u 25 elegante kamers met een overdacht design interieur, ruime marmeren badkamers en privé terrassen met een adembenemend uitzicht over de open velden. Er werden veranderingen aangebracht om het boetiek logement uit te breiden, maar de Moorse architectuur bleef intact.

Elke kamer of suite biedt:

  • Computergestuurde klimatisatie
  • Mini bar, kluis, telefoon, satelliet tv, internet
  • Ruime marmeren badkamers met Hydro-massage bad en douche, dubbele wastafel, telefoon, haardroger, make-up spiegel, badjas en pantoffels en luxueuze toiletbenodigdheden
  • Privé terras of tuin met adembenemend zicht op het Andalousische landschap.

‘Superior’ kamers hebben een aparte zithoek.

Suites beschikken over een aparte woonkamer, slaapkamer en soms keuken.

‘Grand’ suites zijn uitgerust met een aparte slaapkamer, woonkamer, keuken en een intiem salon

Palacio

De Palacio werd gebouwd door een Arabische prins en recent verheven tot vijfsterren luxeverblijf met behoud van de oorspronkelijk Moorse architectuur.

De Palacio biedt 6 suites met elk een eigen karakter, 5 vernoemd naar de kinderen van de huidige eigenaar en de torensuite.

Suite de Charlotte: de authentieke marmeren badkamer en slaapkamer van deze suite waren eens de privé vertrekken van een prinses. Mede hierdoor is zij onze meest gegeerde huwelijkssuite.

Suite d'Hélène, Suite de Marie, Suite de Louis en suite de Charles zijn allemaal smaakvol ingericht in Moorse stijl en kijken uit op de sinaasappelboomgaard. Niets karakteriseert Soto Real beter dan de verleidelijke geur van de oranjebloesems.

El Torreon: de torensuite met een 270° uitzicht over het weidse landschap.

De “Palacio” herbergt het grote salon, ontworpen door Pascua Ortega, het voortreffelijk Al-Andalous restaurant, de romantische Patio de Palmeras en onze eigen bodega of Sherry kelder.

Cortijo

De Cortijovleugel werd recent gebouwd in een Andalousisch-Moorse stijl die perfect past bij de architectuur van het Palacio gedeelte.

Het Cortijo team is ervan overtuigd dat u een kamer naar uw keuze zal vinden. U kan kiezen tussen 7 dubbele standaard kamers, 4 dubbele deluxe kamers , 4 suites en 1 grand suite.

Het adembenemend ‘Colorado view’ salon verbindt de slaapvertrekken met het restaurant en de spa. Gasten zullen zich zeker gelijkaardige panoramische uitzichten herinneren in salons van verblijven in de Colorado Rocky Mountains.

Geniet van een cocktail en tapas in de met rozen bedekte pergola van onze ‘Bistrot del Jardin’ bij het zwembad of in de geklimatiseerde tapasbar.

Plaza de Toros

De villa ‘Plaza de Toros’, gelegen in een authentieke stierenvechtersarena, was ooit de residentie van de ‘rejoneador’ of stierenvechter te paard.

Oude krantenknipsels en posters herinneren ons aan de dappere stieren en de Andalousische paarden gekweekt te Cortijo Soto Real.

Deze gerenoveerde alleenstaande villa is ideaal voor families die gesteld zijn op rust en absolute privacy of die op zoek zijn naar een thuis-weg-van-huis.

De villa omvat een suite, een junoir suite en een dubbele standaard kamer. Elke kamer beschikt over een badkamer met hydrojet bad en massage douche.