Product Lanceringen

Cortijo Soto Real is de ideale plaats voor het lanceren van een nieuwe auto of moto. Het hotel heeft het voordeel van in het centrum van een netwerk van excellente, pittoreske wegen gelegen te zijn, die u van de kust tot aan de Sierra Nevada brengen. Omwille van deze reden werd Soto Real geselecteerd door Bentley om de wereld lancering van de nieuwe Continental GT/Speed te organiseren. Dit prestigieus bedrijf heeft het hotel gedurende 5 weken in exclusiviteit geboekt om al hun gasten van over de hele wereld te ontvangen. Dit was ook mogelijk door de nabijheid van 4 internationale luchthavens (Sevilla, Jerez, Malaga en Gibraltar). Andere bedrijven zoals Bugatti, Lexus, Chrysler, Hyundai en Kia hebben Soto Real geboekt voor gelijkaardige lanceringen.

Het domein van 2500 ha beschikt over 20km onafgebroken 4x4 wegen. Het F1 circuit van Jerez de la Frontera kan zelfs bereikt worden vanuit het hotel via aardewegen. Deze werden reeds gebruikt in het verleden door Porsche, Dodge, Nissan en Kia voor de lancering van hun SUV’s.

Naast de 25 suites en kamers en een villa met 6 kamers heeft het hotel ook toegang tot een andere 2-sterren B&B met 45 kamers om de mecaniciens en medewerkers te huisvesten. Een overdekte parking biedt plaats voor 20+ auto’s en een garage van 400 m2 wordt regelmatig gebruikt voor onderhoudsdoeleinden en er zijn 2 carwash plaatsen.

Andere productlanceringen voor cosmetica en medische bedrijven worden steeds op maat gemaakt, aangepast aan de wensen en de speciale verzoeken van de klant en wij zijn fier u een referentielijst van succesvolle events te kunnen presenteren.